En liten hilsen etter operasjonen

I går fikk jeg et nytt korsbånd i kneet. Det ble laget av en sene  fra hamstring og festet gjennom 4-5 hull i legg- og lårbein. Noe som igjen gjør at smertene går fra lår til ankel.

Auuuu!

Gårsdagen var drøy! Og jeg tok meg i å rope «jeg hadde tatt 4 keisersnitt i stedet for dette!» På et tidspunkt skulle jeg prøve å reise meg opp, men endte i et illebefinnende på stuegulvet med svette, svimmelhet og oppkast. Sikkert en etterreaksjon på narkose og medisiner også det.

Gikk (hinket) og la meg, fryktet natten.

Etter 5 timer våknet jeg uten å ha vært våken en eneste gang og følte meg veldig mye bedre. De verste smertetoppene er allerede over. Noe jeg er veldig glad for.

Nå kan det bare gå oppover her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *