Dr. Schrammek – Green Peel

I helgen var jeg på kick off på Vestlia resort og der fikk jeg en rask Green Peel fresh-up behandling, før kveldens middag og fest. Jeg har jo hørt om dette mange ganger før, men hadde ikke alle detaljene på plass.

Green Peel er laget av urter! en liten annen variant enn alle syrepeelingene der ute. I det jeg tenkte «hvordan kan dette fungere da?» begynte det å prikke og stikke i huden.

Slik ser det ut når Green Peel urtene er lagt på huden.

Dette var veldig effektive ting, for vår behandling var bare på 20 minutter inn/ut, og en full Green Peel varer i 50 minutter.

Jeg elsker når ting virkelig «river» og du kjenner at noe skjer. På denne raske varianten var det ikke snakk om å flasse etterpå, men det ville jeg nok gjort på hovedbehandlingen.

Green Peel ble utviklet av den tyske hudlegen Dr. Christine Schrammek i 1958 og beskrives som en «dypdevirkende behandling på ren plantebasis uten noen kjemiske ingredienser eller syrer», ifølge MERKETS EGEN NETTSIDE i Norge. Green Peel skal rense huden, forbedre pigmentflekker og linjer og etterlate huden med ny glød.

Disse urtene går dypt ned i huden og jobber innenfra og ut, som er motsatt av tradisjonelle penslinger. Selve kvelden kjente jeg at huden var varm og den glødet, akkurat det jeg trengte da.

På dag 3 så jeg at jeg var blitt litt tørr på morgenen, men med litt nattkrem på dagtid, fungerte det godt under make upen. I tillegg fikk jeg med noen produkter i miniatyrstørrelse, slik at jeg kan fortsette effekten litt hjemme også.

Dette er en behandling jeg virkelig vil anbefale og huden min er bedre enn på veldig lenge nå. Jeg har jo skrevet litt om en hud i ubalanse i vinter, men nå tror jeg vi er på rett vei.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *