Nok et vidunderlig kick-off er over.

Da har jeg endelig fått en god natt søvn og føler meg frisk og rask igjen.

Søndagen startet 05.45, hvor jeg sto opp og dro til Oslo med oppmøte 08.00. Turen gikk til Vestlia Resort og Kick off med United Influencers.

Jeg bodde sammen med Janne fra @jannorama og vi fikk en leilighet som var veldig stor. (for oss rundt 160 cm) Vi hadde vært vårt soverom, bad og gang, med stor felles stue og kjøkken. Det som er litt trist på sånne opphold er at i faktisk ikke har tid til å være noe i leiligheten. Der dusjes, skiftes og soves det, men ellers er vi jo ute på forskjellige aktiviteter.

Etter flere timer med gode foredrag og innlegg var det tid for uteaktivitet. 5 kamp i lag.

Foto: Sigve Ferstad

Etter det var jeg så heldig å få en Green peel behandling fra Dr. Schrammek. Helt nydelig og den behandlingen skal jeg skrive om i et eget innlegg.

Foto: Sigve Ferstad

Deretter var det middag, UI awards og fest på loftet. Vi hadde en hel loftstue for oss selv og der var det godt trykk. Jeg var ganske fornuftig og var i seng kl.02. Etter en lang, men behagelig togtur hjem, var det godt å se gutta igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *