Tenk at det har gått 2 år allerede

Da har det gått hele 2 år siden jeg begynte med
The Solution fra Oslo Skin Lab.
Et kollagenprodukt med dokumenterte effekter på huden.

Jeg ble 43 år denne uken og det er liten tvil om at huden har begynt å endre seg. Skikkelig. Jeg er glad jeg har begynt på dette flotte produktet, da det hjelper meg med å holde huden i sjakk.

HER er innlegget mitt, hvor jeg forteller om erfaringene min etter bare 2 måneders bruk.  Effekten er fortsatt den samme, selv etter så lang tid.

Det jeg merket da, etter bare 2 måneder, var at jeg hadde en glødende hud i midten av mars og at «The Solution» virker over hele kroppen. Jeg kunne merke at jeg var mindre tørr enn jeg pleide å være. Det er godt nytt for sesongen vi nå går inn i.

Med kollagenpulveret The SolutionTM Anti-wrinkle collagen kan du på en enkel og effektiv måte reparere og forebygge fine linjer rynker og cellulitter. Fra slutten av 20-års alder avtar kollagenproduksjonen i huden. Dette er hovedårsaken til at huden blir rynkete og mister spensten.

Ved å implementere en daglig dose med The Solution i dine hudpleierutiner, pleier du huden fra innsiden og forebygger dannelsen av aldringstegn. The Solution er laget av 100% rent, hydrolysert kollagen, Produktet er uten smak eller tilsetningsstoffer og blandes i valgfri mat eller drikke.

The Solution er det eneste kollagenpulveret på markedet med solide studier.

Det hjelper på huden over hele kroppen og er også med på å bekjempe cellulitter. Det er jo straks mars og sommeren kommer fort. Derfor er det smart å begynne allerede nå, så har du en god effekt når sola står aller høyest på himmelen.

Dette kosttilskuddet er helt smakløst og kan blandes i all mat og drikke. Det leveres i små porsjonsposer og er i pulverform. Jeg har det alltid med meg i veska, i tilfelle det ikke blir tid om morgenen.

Nå har jeg igjen fått muligheten til å gi dere et supertilbud på dette flotte produktet.

Nemlig hele 65% rabatt på første pakke og deretter 30% på de neste leveringene. DET er et meget godt tilbud.

Du kan lese mer eller bestille det HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *