Plutselig kom jeg på det…

Sliter du med tørr vinterhud? 1 produkt som fikser biffen.

De siste ukene har huden min vært skikkelig tørr og til og med flasset litt i pannen. Dette har jeg ikke opplevd før og har prøvd masse forskjellig, uten hell. Da begynte jeg å tenke på hva jeg har gjort annerledes i år enn andre vintre…

Og da kom jeg plutselig på det!!!

I år har jeg ikke brukt Ole Henriksen sin nyperose olje!! og det er første gang på 7 år!

Jeg har et ganske stort lager av produkter og tenkte at jeg nok hadde en flaske liggende. Og det hadde jeg heldigvis. Tok den på før leggetid en kveld denne uken, og etter to dager var alt det tørre borte.

HALLELUJA for et produkt dette er !!!

Jeg har en kombinert hud som kan bli blank i løpet av dagen, derfor bruker jeg den ikke på dagtid, men som serum under krem på kvelden. Er du tørr, kan den fint brukes som serum på dagtid også.

Dette produktet er økologisk og helt rent. Kaldpresset nyperoseolje.

Den har byttet design siden i fjor, hvis du ikke finner den i butikken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *