Hva gjør du for huden din nå?

Nå er hverdagen på plass for de aller fleste og rutinene på vei tilbake.
Jeg har vært veldig flink med trening gjennom hele sommeren, men når det kommer til mat og drikke har det sklidd heeeeelt ut. Men det er jo det sommeren er til for, ikke sant? Gjøre mer av det du aldri får tid til, eller ikke vil unne deg ellers.

Så nå er det vel bare å innse at høsten har gjort sitt inntog og at vi også sitter igjen med en slankere lommebok og en litt tørr og gusten hud.
Solen er vår beste venn og vår verste fiende, den gir velvære og energi, men den gjør også huden veldig tørr og dehydrert. Vi merker det spesielt godt nå, etter flere uker med sol og varme. På utsiden kan vi peele og smøre for å få huden tilbake i balanse, men det kan være smart å «smøre» den litt innenfra også.

Oslo Skin Lab sin «the Solution» er et meget godt alternativ for nettopp det.

Dette flotte produktet inneholder kollagen – mye kollagen, som en viktig del av kroppens bindevev. Det finnes naturlig i kroppen, og er en viktig enkeltfaktor for å bidra til å holde huden ung og spenstig – faktisk den aller viktigste.
Rundt 30-årsalderen avtar den naturlige mengden kollagen i huden vår, det kan derfor være en god investering å ta det som et kosttilskudd.

med et jevnlig inntak kan det bidra til å redusere rynker, gi en jevnere overflate og også redusere cellulitter. The SolutionTM kan bidra til å holde huden elastisk og smidig.

Det som er best med The Solution er at du kan blande det i hva som helst, drikke, yoghurt, mat. Det hverken smaker eller lukter noen ting.
En liten pose med pulver hver dag, er alt som skal til.

Jeg har fått muligheten til å gi dere et kjempetilbud, på 65% rabatt på første forsendelse, deretter 30 %rabatt på forsendelsene etter dette.

Så hvis du vil bestille, eller lese mer om dette effektive og enkle produktet, kan du gå inn HER

Finn frem ullsokkene, regnfrakken og tekoppen, for nå kommer høsten!
Jeg for min del kjenner at jeg gleder meg litt….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *