Hvordan tar du vare på huden din, i stekende sol og hetebølge?

For noen uker vi har hatt! Hetebølgen er vel snart på hell, men jeg håper vi får beholde go´været en god stund til. Neste helg skal vi i bryllup, og det ville jo vært trist om alt finværet hadde vært «brukt opp» innen det.

Jeg har ikke vært i solen siden i fjor sommer og var virkelig skummetmelk-hvit, når solen plutselig kom for å bli, i ukesvis. 🙂

Jeg smører meg godt med solkrem i ansiktet, på brystet, og på skuldre og nakke, når jeg skal ut om morgenen, for det er der jeg lettest blir brent.

Hvordan tar du vare på huden din i hverdagen nå?

Det er jo ingen hemmelighet at vi kan få både kreft og rynker (uten sammenligning forøvrig!!) av solen, og at det er viktig å beskytte seg. Kollagen nivået synker som følge av tid i solen, og da er rynker og tørr hud en naturlig konsekvens.
Uansett nivå på faktoren vi bruker, så blir vi jo så tørre i huden!! Jeg hater den dehydrerte, uttørkede følelsen jeg får etter en lengre periode i sol og varme. Å drikke masse vann og holde seg unna solen i lengre perioder vil jo hjelpe noe, men tørr blir jeg, uansett.

Noe som kan bidra til mer elastisitet og en jevnere overflate, er å innta kollagen, og som dere vet så sverger jeg til Oslo skin lab sin, The Solution!!
En liten pose i hvilken som helst drikke, både tyntflytende som vann og kaffe, eller litt tykkere som Biola eller yoghurt. Det gjør det så enkelt å få det i seg hver dag.

I dag kan jeg faktisk tilby dere hele 65% på første forsendelse, og hele 30% på de forsendelsene som kommer senere! DET er et fantastisk tilbud!!

Vil du lese mer, eller bestille noe som er godt for deg og huden din, kan du gå inn HER

Ha en vidunderlig uke i solen, håper det ikke blir den siste på en stund.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *