Livet mitt har tatt en ny vending – eller – jeg har valgt å gå en ny vei!

Det siste året har jeg gått rundt med en følelse i magen, at denne tidsklemma og 8-16, tar litt luven av meg og spiser meg opp litt innvendig.

«Jeg kan ikke leve sånn» har jeg tenkt så mange ganger.

Med det begynte også tankeprosessene, hvordan kan jeg komme meg ut av dette? Er det sånn for alle? Er det sånn livet skal være nå? For meg ble svaret ofte NEI. Jeg kan ikke ha det sånn, jeg blir ikke glad av det.

Jeg har tidligere jobbet som selvstendig, og har ellers hatt jobber med mye frihet, så å stemple inn og ut hver dag, ble en litt brå overgang for meg, og noe jeg absolutt ikke trivdes med. Det ble heller ikke noe bedre etter hvert….

Jeg føler selv, at det å finne nye muligheter når jeg ikke er fornøyd, er noe jeg er ganske god på, så når denne følelsen ble sterk nok begynte jeg å planlegge litt. Først var tanken at jeg skulle gjøre noe for meg selv, lære noe nytt og kanskje kunne gjøre dette ved siden av, det var da jeg begynte å studere journalistikk og tekst på nett. Etter hvert så jeg fler muligheter og fikk også gode tilbud på ting jeg kunne gjøre. Så etter mye planlegging, sondering og tankekjør, landet jeg en god plan, og sa opp.

I dag har jeg min første dag i ny jobb, som medeier og som frilanser. Jeg valgte å si opp jobben min i slutten av april og kaster meg nå ut i en ny verden, som jeg håper blir en drømmeverden.

Følg veien min videre, så skal jeg fortelle dere alt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *