Styling til 17 mai – hva bør man velge?

Først og fremst, GRATULERER MED DAGEN! Så styling

Du behøver ikke å være god på fletter for å få til dette.

På nasjonaldagen vår synes jeg vi skal tone det meste ned, både av make up, hår og negler. Det kommer selvfølgelig an på bunad eller ikke bunad, men uansett, dette er dagen for mer klassiske antrekk og enkel styling.

Jeg kan mye om hårstyling, men fletter har aldri vært mitt sikreste kort, derfor fant jeg tidlig ut at å vri håret gir veldig mye den samme effekten og er mye enklere. Fletter og vridninger er jo veldig ofte brukt til bunad på 17 mai og det fungerer så godt. Det gjenspeiler litt det urnorske, gamle bondelivet.

hair

Start i luggen med en passè (del), vri den og hent opp mer hår etter hvert som du jobber deg nedover. Stopp ved øret eller fortsett helt rundt slik at den kan ende i en flette på siden, eller en knute. Fest med litt hårspray og gjerne noen få små lus innimellom. Der den avsluttes er det lurt å sette et par lus i kryss som en lås.

Når det kommer til make up bør dette holdes naturlig, men allikevel fresht. Bruk en lett foundation – BB – CC krem, litt godt med rouge for å toppe friskheten. Maskara som vanlig, men vi holder oss unna glitter-skyggen på en dag som denne. Legg øyeskyggen som normalt, men bruk gjerne matte skygger i brun, beige, grønn ol. De sterkeste kajalene kan vel også få en liten hvil på en slik dag.

Neglene bør enten være helt lys rosa eller knallrød. Korte velstelte negler med rød neglelakk kan faktisk være veldig fint til bunad. OPI er som alltid min favoritt. Topp den med Essie sin gel top coat, så vil alt tørke på 10 minutter og holde lenge.

Her er et bilde av oss med vridd «flette» på begge sider med en ball i nakken. Ikke på Thomas da 🙂

FullSizeRender

Nyt 17 mai feiringen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *