Visste du at kollagen også er bra for cellulitt?

#Annonse
Da har våren endelig kommet og vi vet at snart er det tid for sol, sommer og bad. Jeg gleder meg vanvittig mye til å kjenne noen solstråler på denne kroppen igjen.

Men med alle de gode tankene kommer også tanke ne om hvordan det egentlig står til under disse klærne…
De aller fleste av oss gjør vel et aldri så lite skippertak nå rett før sommeren, være seg trening, sunn mat, skrubb, selvbruning eller voksing.
Cellulitter er også et hodebry for mange, disse små buklene i huden som kommer frem på bakside lår og opp mot baken. Faktisk har 85% cellulitter i større eller mindre grad, men mange skjemmes over dem uansett. Både slanke og mer frodige kvinner kan få cellulitter, men sterkt overvektige kvinner har vanligvis mer av det enn slanke kvinner, og yngre kvinner har mindre enn kvinner over 30 år. Det er fordi med alderen svekkes kollagenet i overhuden og også bindevevet i underhuden blir mindre sterkt, og dermed er det lettere for fettcellene å bule ut, slik at huden blir ruglete.
Utover detter er det helt individuelt hvor mye synlige cellulitter kvinner har. Det avhenger av kroppsfasong (hvor fettet lagres), hudtykkelse og styrken på bindevevet.

Som mange av dere vet, har jeg skrevet om Oslo skin lab og  The solution flere ganger før, men da har fokuset ligget på linjer og spenst, men kollagenet i kroppen er jo våre byggesteiner og det er ikke bare ansiktet som påvirkes av at dette nivået synker med årene.

Det vi nå vet er at The solution også påvirker cellulitter!!

En liten pose, hver dag, i en eller annen form for drikke, kan redusere cellulittene dine, i tillegg til å minimere linjer i ansikt og på hals. En real gavepakke med andre ord.

….Og ikke nok med 🙂 nå har jeg fått muligheten til å gi dere hele 65% rabatt på dette magiske produktet.

Klikk dere inn HER , les mer og bestill en liten kickstart på sommeren .

2 kommentarer

  1. Takk for kjempefin blogg 🙂 Du tør å ha egne meninger og det liker jeg.

    1. CARE by LINN

      Tusen takk! Nå ble jeg glad

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *