Hva 1 1/2 time yoga gjorde for meg i går

I går tok jeg meg endelig tid til en skikkelig yogaøkt igjen. Jeg har lenge vært glad i yoga, selv om jeg aldri helt har blitt bitt av basillen. På Son spa har vi en nydelig og dyktig yogalærer og hver tirsdag kveld har vi en god og lang økt der på 1,5 time.

De siste 2 årene har fokuset ligget mer på å få tilbake kroppen min etter svangerskap, og tiden jeg har hatt til rådighet har da ikke blitt brukt på mindfullness og pust, selv om det sikkert hadde vært smart.

Men nå er dagene mye mer hektiske og slitsomme, med full jobb og en 2,5 åring som kun løper ;), så derfor trenger jeg det nå enda mer.

Timen jeg går på starter med 15 minutters avspenning, så 60 minutter krevende yoga, for deretter å avslutte timen med 15 minutters avspenning igjen.

Da jeg kom hjem og satt meg i sofaen sjekket jeg pulsklokka og ser da at pulsen min er to slag over det jeg hadde natten før. Altså, jeg ligger der med total hvilepust, etter en tung yogaøkt!!!!

Nå passer det sjelden for meg å gå på akkurat den timen og jeg tenker at jeg bør bli flinkere til å gjøre noen av disse øvelsene hjemme. Matte har jeg og det er jo det eneste jeg trenger for å kunne gjennomføre det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *