IIIhaaaaa! Lykkelig for ny motetrend!

Er det flere enn meg som liker dette comebacket?

De siste årene har vi sett mange skotrender komme tilbake, fra 80 og 90 tallet. Doc Martens var jo helt på topp i fjor og Timberland/Catapillar like så.

Men i år tar de det, bokstavelig talt, et skritt lenger. 🙂

Faksimile: Style de Monde

Både Buffalo og cowboystøvlene er tilbake.
Jeg personlig er mest happy for den siste. Jeg er jo opprinnelig fra Østfold og Halden, og det er ingen tvil om at vi var en stor sponsor av denne moten på tidlig 90 tall.
Her gjorde vi det skikkelig! 🙂 Å kjøpe boots til rundt 2000,- var ikke uvanlig, noen dro til med både 4000,- og 5000,- også. Jeg husker jeg hadde Sancho, til underkant av 2000,-, det var MYE penger den gangen.
Vi dro til skomaker og fikk flikket de, da sålen opprinnelig var av lær, og vi smurte dem inn etter alle kunstens regler. Med en godt jekket 502 Levi`s bukse på toppen, så man mye av støvlene under også Hahaha Det var moten sin det.

Men nå er den altså på vei tilbake, dog med en litt annen styling. Sommerkjole, vide bukser eller buker med sleng. Nå kan støvlene gjerne være utenpå buksene også, så det fine designet kan komme til sin rett.
Hvite varianter har jeg også sett flere av.

Buffalo har jeg ikke tatt stilling til enda, men det skulle ikke forundre meg om det blir kjøpt inn et par av dem også, i løpet av året 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *