En enkel måte å få i seg kollagen på!

Annonse

Som dere vet har jo jeg drukket kollagen fra Oslo Skin Lab en god stund nå, og det fungerer så godt.
Jeg merker at huden har blitt «fyldigere» om jeg kan si det på den måten. 🙂

Nok en gang har jeg fått lov til å gi dere en god rabatt på dette produktet, gå inn HER for mer informasjon og bestilling.

Nå har jeg funnet enda en enkel måte å få dette pulveret i seg. Dette kan nemlig blandes i hva som helst og er helt smak og luktfritt. Har jeg glemt å drikke det i løpet av dagen, heller jeg det bare i drikkeflasken min på vei til trening, der vet jeg jo at det vil forsvinne. Jeg drikker ikke så mye væske gjennom dagen, så derfor er dette pulveret perfekt for meg, ettersom det kan strøs over yoghurten eller taes i all mulig drikke.

Nå har ikke jeg masse rynker, men jeg ser at huden ser friskere ut og er på en måte renere. I disse vintermånedene er det så viktig å gi huden nok næring, både innenfra og utenfra. Jeg bruker oljeserum hver kveld og en rikere krem på dagtid, enn jeg gjør om sommeren.

«The Solution» kollagenet tar jeg uansett årstid. Jeg synes det er godt å gi huden næring også innenfra. Sammen med kollagenet spiser jeg også Omega-3, som er veldig viktig for huden (og for mye annet også, selvfølgelig).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *