Enkle tips mot tørr vinterhud!

Annonse

Mange av oss får veldig tørr hud, nå når kulden kommer. Tørre flekker, nupper og en hud som føles en størrelse for liten, er ubehagelig. Når du kjenner det på overflaten er huden tørr langt nedover og trenger litt tid på å komme i balanse igjen. Heldigvis er det mye du kan gjøre og det er enklere enn du tror.

Hvis du starter denne prosessen allerede i dusjen, er mye gjort. Mange vet at dusj er det mest uttørkende du kan gjøre, men det behøver ikke å være sånn.

Å bruke skrubb er selvfølgelig alfa og omega, det fjerner døde hudceller, slik at krem og olje får trukket seg skikkelig inn i huden og kan med det bygges opp igjen. Temperaturen på dusjen er også ganske avgjørende. Hvor varmere vannet er, jo mer uttørkende virker det. Smør deg på fuktig hud og klapp deg tørr, slik at det ligger fukt igjen på huden når du smører.

Men det viktigste av alt er å bruke vaskeprodukter som ikke er uttørkende på huden og som har en naturlig ph, slik at hudbarrieren forblir i balanse. SANEX har produkter som er snille mot huden og som ikke tukler med de normale funksjonene huden vår har.

Gi huden din en ny start med disse enkle stegene, så vil du raskt se resultater.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *