Godt nytt år folkens!

DA er hverdagen tilbake også her i gården, etter en lang juleferie.

Den ferien har dessverre forsvunnet litt inn i en tåke av sykdom og en litt slitsom 2 åring. Ikke at han er veeeldig slitsom, men han er 2!! Det har jeg skjønt at er en veldig morsom, men krevende alder. Med to foreldre som har vært syke på tur, dårlig vær og flere rolige innedager, var det en liten gutt som nesten løp inn døren til barnehagen i dag.

I går var jeg på en MR undersøkelse og mens jeg lå der i det vanvittige bråket tenkte jeg, «åååå me time» haha, det sier vel litt om hvor mye tid jeg har tilbragt med familien i julen.

Vi startet julen hjemme med noen rolige og fine dager. Vi var godt forberedt, så når pinnekjøttet sto på bordet 17.15 på julaften, hadde alt det foregått under kontrollerte forhold. Så var det juleselskap med familien til Thomas 2 juledag og tur på hytta på fredagen. Innimellom der klarte vi å pakke inn både 2 runder med omgangssyke, feber, bronkitt og øyekatarr, uten at jeg skal fortelle hvem som hadde hva.

Nyttårshelgen ble altså tilbrakt på hytta med gode venner, masse snø og mange blide fjes. Der slapp vi unna sykdom og hadde det bare rolig og fint. Jeg feiret nyttårsaften i velourdress (joggedress), og det var en ny, men veldig deilig erfaring. Vi fikk prøvd både bålpanna, akebrettet og alpinskiene, helt perfekt.

Nå er hverdagen tilbake med vekkerklokken på 06.00 og tilbake til gamle rutiner. Det betyr også trening og bra kosthold. Jeg har ingen nyttårsforsetter i år, annet enn å fortsette den gode steamen jeg fikk i gang i 2017. Denne kroppen blir så glad av å spise nok mat og mye trening!! Nei, til magre dietter som gir hodepine og lite energi og ja takk, til det motsatte. Sunt og nok er mine retningslinjer nå.

Hvis dere vil ha tips og triks for hvordan dere enkelt kan gå ned, midt i et hektisk liv, har jeg nå en ny spalte i Hjemmet, i hele januar.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *