Advent og enkel julegaveshopping

ANNONSE

Da var advent skikkelig i gang og jeg koser meg med å kunne tenne det første lyset nå i dag. Det er tidlig, solen har ikke stått opp enda, men skumringen gir hint om en vakker vinterdag her på østlandet.

Er du ferdig med alle gavene, slik at du kan kose deg med denne deilige søndagen? Eller kjenner du at stresset har begynt å bygge seg oppover i nakken?

Her er et gavetips i hvert fall. Hos Le rêve finner du massevis av flotte armbånd og du kan sette de sammen selv, med forskjellige farger, charms og inngraveringer. Alt er i sølv eller gullbelagt sølv, og i skikkelig kvalitet.

Jeg valgte et armebånd med sølvlenke og inngravert hjerte. «Lukas» på den ene siden og fødselsdatoen hans på den andre. De kom i flotte esker med sløyfe og det er jo så hyggelig, når ting man kjøper er skikkelig pakket inn.

Det andre jeg valgte er litt mer til hverdags, med stor sølvlås, rosa tykk tråd og to charms i sølv. Ett hjerte og en stjerne, en for hver av gutta mine.

Nyt denne flotte dagen da dere, og gjør julehandelen enklere med en liten tur inn på lereve.no for en enklere julehandel.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *