Nå trenger huden vår kollagen!

ANNONSE

Nå er vi midt i overgangen fra høst til vinter og vi har hatt våre første vinterdager.
I alle fall her på østlandet. Da jeg dro i barnehagen i dag rundt kl. 08, var det hele 5 minusgrader.

DET påvirker huden vår og den trenger både mer fett og mer næring.

Har du allerede merket det kanskje? At huden er litt trangere enn den var i sommer, at du kanskje får litt tørre flekker og noen små linjer kommer til syne.

Det hjelper selvfølgelig med både peeling og gode kremer, men ønsker du et langvarig resultat er det kollagen som gjelder, det er i hvert fall min erfaring. I tillegg er det så enkelt å få det i seg, 1 liten pose med pulver i drikke, yoghurt eller over grøt. Den har ingen farge og ingen smak.

Jeg snakker selvfølgelig om The Solution, fra Oslo skin lab. 

I dag våknet jeg med tett nese og sår hals og hva var vel enklere enn å ta kollagenet mitt i en kopp varm te.

Nok en gang har jeg fått muligheten til å gi dere hele 65% rabatt!!!!!

Klikk deg inn HER om du vil kjøpe eller lese mer om det.

Jeg har jo prøvd dette i lengre tid, men ga det en pause rett over sommeren, rett og slett for å sjekke om det virkelig er så bra som jeg tror. Jeg merket i løpet av kort tid at huden endret seg, den ble både tørrere og litt slappere.

Så da begynte jeg igjen, og etter en måneds tid føler jeg at den nå er i balanse. Jeg bruker rikere kremer nå enn i juli, men ellers gjør jeg ikke noe annet enn å drikke disse små posene hver dag. Enklere blir det ikke og ikke særlig billigere heller.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *