Prosjekt HUD – hvordan har det gått?

Da har det gått 2 måneder, hvor jeg har prøvd ut Oslo Skin lab sin «The Solution». Et rent Kollagentilskudd for å få en bedre og sunnere hud.

Og ja, det har gått over all forventning!!

Det har aldri skjedd før, at jeg har en strålende sunn og glødende hud i midten av mars. Det er den tiden av året hvor både hud og hår lengter etter sol, varme og lys.

Men i år er det virkelig annerledes!

Jeg er så heldig at jeg kan få gi deg en stor rabatt, hvis du går inn på produktet HER.
Rabatten er hele 65% på første forsendelse og 30% på de påfølgende. Er ikke det helt fantastisk!

Jeg har tatt en porsjonspose hver dag, enten i drikke eller over yoghurt. Den er helt smakløs, så på den måten er det enklere å få produktet i seg hver dag.

Kollagen er et viktig protein for at huden vår og betegnes ofte som hudens bindemiddel. Denne mengden går ned med årene og når jeg nå har blitt over 40 år, vil kollagenet i huden automatisk være mindre enn da jeg var 25. Derfor er det helt genialt at jeg nå kan drikke dette hver dag.

Dette produktet passer for alle hudtyper og kan kombineres med all annen hudpleie. I tillegg kan det både reparere og forebygge.

«The Solution»virker jo over hele kroppen og jeg kan merke at jeg er mye mindre tørr på kroppen enn jeg pleier.
Det er godt nytt for sesongen vi nå går inn i .

Jeg kan anbefale dette på det varmeste og det er godt å ha testet det over såpass lang tid, på den måten vet jeg at jeg gir dere en begrunnet anbefaling.

Løp og kjøp sier jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *