Mitt døgn som «norges største blogger»! Directors cut :)

Jeg skrev dette innlegget i går, men ble etterhvert såpass drittlei av meg selv, så jeg utsatte til i dag å legge det ut. Man bør jo ikke overdrive selv om man har litt vind i seilene.

Ja, for det blir jo (for denne gang) med dette ene døgnet, hvor jeg topper lister landet over og kommentarene blir for mange til at det går å få kontroll på alle sammen.

Er dette slitsomt? oh yes!
Er det gøy? så absolutt!
Er det rosa og pakket inn i silkepapir? Absolutt ikke!

IMG_4072

Her går livet sin vante gang og det som lyser opp denne fredagen enda litt ekstra, er at Thomas har hjemmekontor. Vi kunne bare gå rett ut på verandaen i dag tidlig og solen sto høyt på himmelen. Jeg tok også sjansen på et rundstykke med opptint spekeskinke, nå 5 dager før fullgått. Det er flere måneder siden sist og en liten feiring for meg hehe.

IMG_4067FullSizeRender-1

Jeg er jo fortsatt meget høygravid, men alt dette oppstyret gjør jo at jeg slipper å sitte rett opp og ned å tenke på en nært forestående fødsel…… Plantene i kroken der har gitt opp ser dere, de har ikke fått vann siden siste regnskur…

Jeg hadde en stor og flott konkurranse på bloggen i juli, hvor vinneren vant et skreddersydd hudpleieprogram og produkter til 3000,- Den pakken var det på tide å få sendt avgårde i dag.

IMG_4064

Senere i kveld skal jeg opp til en nabo og planlegge dugnad og gatefest, og det er noe jeg gleder meg til. Vi har så flotte mennesker i denne gata vår.

☼☼☼

Så en oppsummering av hvordan alt dette har vært, for en liten blogger i landlige omgivelser 🙂
Alt startet med at jeg bestemte meg for å ta denne kafeeieren og oppslaget hans i forsvar, og la ut et innlegg på det på onsdag formiddag rundt 12. Jeg fikk besøk av mamma og pappa rett etterpå og glemte hele innlegget noen timer.

På ettermiddagen gikk jeg inn i statistikken for å se på trafikken, noe de fleste bloggere gjør ofte, og fikk en liten overraskelse. Der var det flere tusen og rundt 500 inne samtidig, og dette bare økte på utover kvelden.
Jeg ble først litt skremt og engstelig for hva dette kunne resultere i av tilbakemeldinger, men så begynte kommentarene å komme og de var 99,9% positive og enige. Jeg la meg litt etter kl 01, med 50 000 besøk!! Jeg sov urolig den natten, enda mer urolig enn jeg vanligvis gjør nå om dagen.

I løpet av dagen i går økte det bare på og jeg fikk i tilegg mail fra Nettavisen, som ville gjøre et intervju. Nok en gang litt engstelig, men tenkte at «jeg kan jo ikke la denne muligheten gå fra meg». Jeg skulle få kontrollere alt som skulle skrives, og det skulle ut i dag. Jeg la meg i går med 81 000 tusen besøk.

Våknet i dag og gikk gjennom artikkelelen, godkjente og ventet på at den skulle legges ut. Tør ikke lese alle kommentarene der inne, men de jeg har sett er udelt positive. Trafikken på bloggen har roet seg noe, men er fortsatt mange- mangedoblet fra en vanlig fredag i solskinn.

Nå skal den høygravide sove en time.

Følg meg gjerne på FACEBOOK eller INSTAGRAM 

Og finner du meg verdig en nominasjon til VIXEN BLOG AWARDS kan du gjøre det HER under kategorien ÅRETS NYKOMMER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *