Nå må disse barsel-mødrene GI SEG!!

Jeg skriver dette innlegget en ukes tid før jeg selv skal bli mor, for hvis jeg ender opp slik er det virkelig lov å si i fra!!!!

Jeg har alltid ment at mødre i barselpermisjon er en egoistisk rase, og det har ikke endret seg etter at jeg selv ble gravid eller mennesker rundt meg hr fått barn. Man går tydeligvis inn i en transetilstand, hvor hele verden dreier rundt en akse av deg og din baby.

Denne gangen er det en stakkars kafeeier på Røa som får gjennomgå. Han satt opp denne lappen forrige uke og det har ikke gått upåaktet hen….
Både toppbloggere og mammanett/forum får ikke kjeftet nok over dette oppslaget.
Her er en av de første reaksjonene http://www.mammanett.no/baby og HER er en samlesak fra nettavisen.

lapp_barselgruppe_kafe


Denne kafeeieren har opplevd å ha 13 barnevogner på utsiden av gangen, altså 13 voksne og 13 spebarn i sin lille kafe – samtidig. De lager masse støy, kjøper lite, blir i timesvis og bytter bleier på bordene. De har også lagt igjen bæsjebleier under bordene og forlatt kafeen. 

HVEM ER DET SOM HAR LITE RESPEKT ELLER DÅRLIG FOLKESKIKK HER???
I allefall ikke den stakkars mannen som prøver å få en kafe til å gå rundt. Hadde du orket å spise lunsj eller drukket kaffe i dette scenarioet? Dessuten ber han ingen om å reise dit peppern gror, han ber pent om et lite varsku før kafeen hans blir omgjort til en helsestasjon.

Nei, barselmødre som lar seg provosere av dette, ta en titt i speilet i stedet for på navlen og se verden rundt dere.

Følg meg gjerne på FACEBOOK eller INSTAGRAM 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *