Hvorfor de alltid skriver navnet ditt feil på Starbucks

Kom nettopp over en artig artikkel om hvorfor de nesten alltid skriver navnet ditt feil, på koppen, på Starbucks. Dette er jo noe alle, mer eller mindre, opplever hvis man tar seg en tur til f.eks NYC

Noen idè? Svaret er genialt!!!!

Her snakker vi et globalt PR stunt. Dette er ikke en verifisert historie, men i artikkelen jeg leste er svaret så enkelt at dette gir MASSE gratis posting på sosiale medier.

Man er på ferie eller ute til lunsj, du bestiller kaffen din og de spør hva du heter, du sier det så tydelig du klarer for at det ikke skal bli feil. Etter noen minutter roper de opp ett navn som likner litt på ditt og du går for å hente koppen din.

Du fniser litt i det du ser hvordan de har skrevet det. Etter det har verden blitt slik, at det å dele det er en selvfølgelighet. DU TAR ET BILDE AV KOPPEN OG SENDER DET UT PÅ NETTET, med en artig kommentar. Ikke sant?

Jeg gikk inn på instagram og søkte #starbucksmisspelling og der lå det 40 000 bilder, av kopper med feil stavete navn på.

Jeg plukket ut noen av dem i collagen øverst i innlegget. Jeg ble skikkelig imponert og fasinert av denne ideèn! All pr er god pr og denne er til og med helt gratis!!

GO MARKEDSSJEFEN PÅ STARBUCKS 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *