Hvordan bli kvitt influensaen?

TIIID – lang tid!!!!! Slik har livet mitt sett ut i snart en uke! 

På onsdag ble jeg syk av årets kjipeste eventyr – INFLUENSAEN!! og NEI det finne ingen ting man kan gjøre enn å ligge helt stille og bare vente…… vente på at man skal føle seg litt bedre. Så 6 dager, 2 doruller og ett brett Paracet senere, føler jeg meg noe bedre?? NEI!!!!  Nå har jeg spist like mye godis som jeg gjorde i jula og sett, om mulig, enda flere Disney filmer og alt dette har nå mistet sin hyggelige sjarm. JEG ER LEI!!!  Neida, jeg vet det ikke er lov å klage, dette er jo bare en årlig liten vinterpause, hvor man bare kan fokusere på seg selv og ikke minst, synes veeeeldig synd på meg selv!! For meg er den heller ikke årlig, mer hvert 3-4 år.  Ønsk meg god bedring så håper jeg at jeg føler meg noe bedre i løpet av uka.   

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *