Gleden ved hjemmekontor

Mange mener at de ikke får gjort noe hvis de har hjemmekontor, jeg er helt motsatt, jeg tror jeg får gjort enda mer når jeg er hjemme.

Her er noen enkle grunner for hvorfor jeg elsker det   Du kan stå opp 15 min før kontortid. Jeg er som oftest flink å går rett i dusjen, slik at jeg er klar for dagen, men et viktig poeng er jo at du ikke MÅ, ingen ser om du har pysj eller kjole ved pcèn 🙂 Slippe å sitte i kø!!! RO! Alt er å rolig rundt deg og du får gjort akkurat det du hadde tenkt, uten avbrytelser i kontordøra. Lite stress Jeg har alt nødvendig utstyr og alle datatilganger, slik at forskjellen blir liten om jeg er på kontoret eller hjemme, jeg får gjort det samme. Din egen kaffemaskin God lang frokost   Katt som psykisk support

Her er min elskede Aramis, som sofa support <3 På den annen side er jeg veldig sosial, så en dag av gangen hjemme er nok, I morgen blir det godt å treffe kolleger igjen.   Ha en deilig tirsdag der ute – det har jeg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *