FOR EN UB-HELG DET HAR VÆRT!

Denne helgen har jeg tilbrakt på vakre Vestlia resort og UNITED BLOGGERS!!! Jeg er så utrolig stolt over at denne fantastiske gjengen vil ha meg med på laget. 

Vi møtte opp på Oslo s på fredag kl 15, hvor UB hadde leid en hel togvogn!! Vi var 130 personer på tur med alle bloggerne (74), de som jobber i UB, noen annonsører og noe presse. Fredag kveld startet med Champagne-velkomst i en av de store suitene, hvor alle ble ønsket velkommen av Daglig leder Lauga og Grûnder Kjetil. Man kunne kjenne på stoltheten og gleden i rommet. UB er et profesjonelt bloggnettverk og en egen bloggplattfrom, de jobber for å heve merkevaren til hver enkelt og for å gi oss best mulig avtaler og fordeler. Vi har aller fått hver vår agent som jobber for våre interesser. At jeg har blitt plukket ut blant norges bloggelite er jo bare helt FANTASTISK!! Eng: UB is a professional blog network and a separate blog platform, they work to raise each brandname and to give us the best possible deals and benefits. Everyone has their own blog agent, working for their interests. That I have been picked, among norway`s blog ELITE is just absolutely FANTASTIC !! Så var det middag, deilig middag. De fleste tok det litt rolig på fredag, da lørdagen var smekkfull av happenings.    Lørdag morgen startet naturligvis med frokost, før det var en lang liste av kjempespennende, motiverende og interessante foredragsholdere, så litt lunsj og deretter ut i vinterværet. Vi rakk det akkurat før uværet NINA slo til i fjellheimen. 

På programmet sto snøscooter, hundeslede og Zipline, altså noe for enhver smak. Etter det hadde vi noen timer vi kunne gjøre det vi hadde lyst til, sove, spa, sitte i loungen o.l. Før det kl 20 var klart for mer bobler, pressevegg og formell middag. Ørjan Burøe var konferansier, Julie Bergan sang og maten var nok en gang perfekt.  Etter det var det FEST og resten er historie 😉

(Bilder lånt av June Holm, Glenn Henriksen og Lene Orvik)

Morgenen etter var det klart for hjemtur, men Nina hadde jaggu laget trøbbel. Alle tog var innstilt og vi lurte i noen minutter på om vi måtte bli et ekstra døgn. Men neida, gjengen i UB og Vestlia resort fikset busser raskt og effektivt og vi kom oss hjemover 45 min etter togtabell.  Det var en glad og sliten jente som kom hjem til mann, pus og taco i går ettermiddag. TUSEN, TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM GJORDE DENNE HELGEN TIL ET MINNE FOR LIVET!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *