Elsker Weightlessbuksene – Buksene som gir rumpa et løft. WR-up Freddy

Min siste addiction på klesfronten er Weightless buksene, de som løfter rumpa di og toner beina. De er FANTASTISKE!!!! De finnes ikke i butikk, men kan kjøpes på weightless.no

Det føles som om jeg går rundt i tights, men kler du deg riktig til disse buksene kan de brukes til nesten hva som helst.  Buksene finnes i 5 forskjellige modeller og mange forskjellige farger og mønster, både denim og bomullsstoff. Jeg har fått litt dilla og kjøpt 6 stykker nå og jeg bruker de på byen, på jobb, hjemme, absolutt over alt og til alle anledninger. Freddy er jo egentlig en treningstøysprodusent, men det er så langt det eneste stedet jeg ikke har brukt dem, på trening. Tror nok jeg må få kjøpt meg en av de treningstightsene der etter hvert også.

Disse buksene er såpass lave på livet at jeg har sett flere gravide bruke dem også, en flott løsning i en periode i livet det kan være vanskelig å skaffe seg fine og behagelige klær.  

Jeg har fått flere kommentarer og blikk på rumpa mi når jeg har de på og det er en stund siden sist 🙂  

På toppen av alt kommer disse buksene i en liten pakke i postkassen din, du behøver ikke å hente de på postkontoret og de kommer i løpet av 2-4 dager. I tillegg kan de byttes veldig enkelt, hvis noe skulle være galt med størrelse eller at de ikke er som du så for deg. Bare å sende de tilbake og på nye innen en uke eller pengene tilbake.  Dette er ikke et sponset innlegg, bare jeg som har funnet meg en favorittbukse.   

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *