Julenegler -inspirasjon og tips

Her kommer noen flere bilder av julenegler og litt inspirasjon til disse selskapsdager. Her er det bare kreativiteten som setter grensene og det må selvfølgelig ikke være rødt. Gull, sølv og lilla lager samme julete følelse. Å lakkere med glitter er både enkelt og effektfullt, eller man kan gjøre det mer avansert med mønster og figurer. Uansett kommer du langt med en tynn-tynn pensel og manicure-tape. Ha lakkfjerner klar til å legge på q-tips, slik at du kan fjerne det raskt hvis det kommer på huden eller blir feil. Øverst til venstre ser dere hvor effektfullt disse enkle prikkene blir også, dette lager du ved å dyppe en knappenål (f.eks) i lakk og dotte forsiktig på. Ved lakkdekor vil ofte lagene bli litt tykkere enn ved normal lakkering, så det er smart å bruke en hurtigtørkende topcoat og ha god tid, slik at det tørker skikkelig. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *