Treet er pyntet!

Da er treet pyntet og julen er i ferd med å innta huset skikkelig. Jeg har masse fin julepynt, pynt som er «litt ekstra» i forhold til det ordinære. Det er stor sorg når en sånn kule går i gulvet. Det var en investering å kjøpe alt sammen, men på den annen side, er dette juletrepynt jeg har tenkt å ha for alltid. Tradisjoner er nemlig veldig viktig for meg. Det eneste jeg har tatt meg frekkheten i å bytte ut er ribba, den er byttet ut med pinnekjøtt. Jeg liker virkelig ikke ribbe og ettersom jeg nå lager jul hjemme i mitt eget hus er det også rom for noen nye tradisjoner. Pølser, kjøttkaker, surkål og riskrem er selvfølgelig på plass. Jeg sto opp i dag tidlig og la pinnekjøttet til utvanning. I år har vi kjøpt pinnekjøtt fra Spekeloftet på Hemsedal og det må jo bare være bra! Nå skal jeg snart pakke inn de sist julegavene, så begynner vi å nærme oss julefred. Under ser dere bilder av de forskjellige store kulene.

GOD JUL TIL DERE ALLE!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *