Hvordan fjerne aknearr.

Etter flere forespørsler om tips mot aknearr, kommer mitt aller beste og mest effektive.  Nok en gang er det fruktsyre og denne gangen er det Invigorating night treatment fra Ole Henriksen som får full pott!!!  Dette produktet brukes som et serum, under krem, på natten. DET ER VIKTIG Å BRUKE FUKTIGHETSKREM OVER, ellers vil huden føles tørr og stram. 1-2 pump er nok til hele ansiktet, la det tørke litt og legg kremen over. Dette brukes hver kveld til ønsket resultat. Har man en litt fetere hud kan man bruke dette hver dag for å regulere talgproduksjonen. Brukes ikke på en veldig sensitiv hud eller ved akneutbrudd.  ·         Fruktsyrerne sikrer en mild, men effektiv eksfoliering, reduserer fine linjer og gir en glattere og jevnere struktur. Talgproduksjonen reguleres og urenheter minimeres. ·      Algeekstrakt Inneholder en lang rekke vitaminer og mineraler som tilfører huden viktige næringsstoffer. ·         Mucopolysakkarider Forekommer naturlig i huden og binder fukten inne i huden. DETTE PRODUKTET FJERNER AKNEARR!!! JEG LOVER DEG!!!!  

Eng: After several requests on products for acne scars, comes my very best and most effective recommendation. Once again there are fruit acid and this time it’s Invigorating night treatment from Ole Henriksen who receive full pot !!!  This product is used as a serum, under cream at night. IT IS IMPORTANT TO USE MOISTURIZER OVER, otherwise the skin feels dry and tight. 1-2 pump is enough for the entire face, let it dry and add the crea. Use it every night to for desired result. If you have a oilier skin you can use this every day to regulate sebum production. Do not use on a very sensitive skin or acne outbreaks.   AHA ensures a gentle but effective exfoliation, reduces fine lines and provides a smoother and smoother texture. Sebum production is regulated and impurities minimized.  Algae Extract Contains a wide range of vitamins and minerals that supply the skin important nutrients.  Mucopolysaccharides occurs naturally in the skin and binds moisture within the skin.  THIS PRODUCT WILL REMOVE ACNE SCARS!!! I PROMISE YOU !!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *