«Sunn» make up! Godt for huden

Ole Henriksen har gjort det igjen. denne gangen med pigmenterte cc kremer. Kremene har alt du trenger av hudpleiende ingredienser, spf 30 og naturlige pigmenter. Disse smelter inn i huden og tilpasser seg hver enkelt. Så selvom det bare er to farger kan alle finne sin farge. Light er mer rosa enn medium som er gul.  

  I tillegg er det cc-eye med lysreflekterende pigmenter og faktor 15!!!!! Denne brukes som en concealer, highlighter og øyekrem i ett. Den gir lett glød og har en fersken/gull farge.   Denne kremen gir en helt fantastisk glød uten å bli blank. På sommeren kan denne fungere som en fuktighetskrem for de aller fleste, men  når det blir kaldere trenger vi gjerne et serum under og kanskje en fuktighetskrem i tillegg.   Jeg bruker perfect truth cc-creme som foundation og har et lite lag med pudder over. På fest legger jeg to lag og litt mer pudder. Man kan fint bygge med den, det vil si at man kan legge flere lag og få enda mer dekk. 

CC står for Cover Complexion og jevner ut hudtonen, samtidig som den tilfører huden masse C-vitaminer. Solfaktoren er fullverdig med både kjemisk og fysisk filter. Det fysiske legger seg på huden, mens det kjemiske trekker seg inn i huden og beskytter i dybden.   

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *